Na een lange onderhandelingsstrijd is de prinsencommissie erin geslaagd om het contract met Prins Johann, Prinses Mieke, en Nar Tom met één jaar te verlengen. Zij zullen ook in Carnavalsjaar 2022/2023 over het Klottenriek regeren!

Klotstèkersblad

Op zaterdagmiddag 12 februari komen de grote en kleine hoogheden van de Klotstèkers met hun gevolg in de middag weer het Klotstèkersblad bezorgen. Leuke weetjes en foto's van het prinsenpaar, nar, Klot en vele Klotstèkers, kun je vinden in de carnavalskrant. En natuurlijk ook wat er allemaal op het programma staat in het Klottenriek.
Het blad wordt in Wilbertoord huis-aan-huis persoonlijk afgegeven. De carnavals krant wordt u gratis aangeboden, maar uw vrijwillige bijdrage is van harte welkom.
Mocht er tijdens de carnavalsdagen extra activiteiten georganiseerd kunnen worden, dan laten wij dit uiteraard aan jullie weten. Houd onze sociale kanalen in de gaten!

Wilbertoordse Pubquiz

Na het succes van vorig jaar met vele deelnemers en heel veel mooie prijzen, willen we dit jaar wederom een pubquiz organiseren. De pubquiz vindt plaats op zaterdag 26 februari om 20.00uur en zal online worden gehouden, zodat je deze vanuit huis kunt spelen. Kosten voor de quiz zijn 8 euro.
Ook dit jaar worden er weer borrelbags gemaakt. Borrelbags (voor 2 personen) kosten 22 euro en worden bezorgd in Wilbertoord en omgeving. Geef je per mail op met naam en telefoonnummer bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld ook je adresgegevens erbij, indien je kiest voor een borrelbag.
Informatie over betaling en deelname volgt daarna per mail. Deelname is pas definitief als de betaling is voldaan.

Versier je huis en tuin wedstrijd!

Ook dit jaar is carnaval anders dan anders. Cv De Klotstèkers slingert er weer een versier je huis en tuin wedstrijd, om ons dorp, in deze bijzondere tijden, toch mooi en sfeervol aan te kleden.
Versier je huis en tuin en geef je per mail op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is gratis.
De jury komt op zondag 27 februari de versierde huizen en tuinen, die zich opgegeven hebben, beoordelen, met deze wedstrijd zijn diverse prijzen te winnen.
Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De uitslag zal ook kenbaar gemaakt worden op de sociale media en in de Neije Krant.

Ziekenbezoek

Op zaterdag 26 februari gaan de jeugdhoogheden en grote hoogheden op ziekenbezoek. Dit doen zij uiteraard volgens de maatregelen van het RIVM en op gepaste afstand. Zij komen een pakketje brengen en zetten dat bij u voor de deur neer. We komen dit jaar helaas niet bij u binnen.
Attentie, attentie, aanstaande moeders en zenuwachtige vaders,
Mocht U tijdens de carnaval verblijd worden met een klein Klostèkerke of Klotstèkerinneke en mogen we jullie komen feliciteren. De hoogheden komen graag even langs. Zij bellen bij u aan en zetten het pakketje bij u voor de deur neer. We komen dit jaar helaas niet bij u binnen.
De tijd van de geboorte moet liggen tussen zaterdagavond 18.00 uur en dinsdagavond 24.00 uur.
Het ziekenbezoek en de geboorte kunnen worden doorgegeven bij Elly Aben (tel. 0485-213239)