Foto's: Toon Ermers

Ook dit carnavalsseizoen is niet zoals de echte carnavalsliefhebber het graag zou zien. Om toch het carnavalsgevoel vast te houden, gaan we in De Neije Krant de komende weken extra aandacht besteden aan carnaval in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord. Dit met foto’s en verhalen over carnaval vroeger en nu.

Dit keer een foto uit 2013, gemaakt tijdens de carnavalsoptocht in Langenboom. Op onze website inmill.nl is deze week in de rubriek Video een film geplaatst van de carnavalsoptocht in Mill uit 1972.

Heeft u ook mooie carnavalsfoto’s, leuke verhalen, grappige, leuke of bijzondere gebeurtenissen rond het thema carnaval? Laat het dan weten aan de redactie van De Neije Krant. Stuur foto’s, verhalen of tips voor verhalen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we gaan er mee aan de slag. Overigens zijn ook filmpjes van harte welkom. Deze plaatsen we in de rubriek Video op onze website www.inmill.nl.

Belangrijk

Bij het insturen van foto’s is het belangrijk deze niet te verkleinen. Hoe hoger de resolutie, hoe beter we de foto’s af kunnen drukken. Plak foto’s niet in een Word-bestand en maak van meerdere foto’s geen collage, maar stuur ons de originele fotobestanden. Vermeld bij het insturen wie of wat er op de foto te zien is en wie de fotograaf was. Bij meerdere foto’s en of filmpjes kunt u deze makkelijker versturen via bijvoorbeeld www.wetransfer.com.

Meer weten? Bel de redactie via tel. 0485-325634.