Carnaval zal dit jaar niet uitbundig gevierd gaan worden. Om iedereen toch zoveel mogelijk het carnavalsgevoel te geven, zal op zaterdag 26 februari de carnavalskrant verschijnen en in Langenboom door leden van CV De Verkuskoppe en vrijwilligers huis aan huis verspreid worden. De krant wordt gratis aangeboden maar natuurlijk is een vrijwillige bijdrage altijd welkom!

Daarnaast doen we weer een oproep aan iedereen in het dorp (binnen en buiten de bebouwde kom) om de eigen voortuin weer zo carnavalesk mogelijk te versieren. Leef je uit en probeer op een creatieve manier te laten zien wat het carnavalsgevoel voor jou betekent! Vorig jaar was dit al een succes maar het zou geweldig zijn als we nu nog meer vrolijkheid in de tuinen gaan zien. Op carnavalszondag (27 februari) zal een jury de tuinen gaan beoordelen. Er zullen ook prijzen uitgereikt worden aan de beste versierders. Wil je aan de wedstrijd deelnemen? Meld je dan aan bij Wiljan de Klein via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard mag je de tuin ook versieren zonder deel te nemen aan deze wedstrijd.

En weet je niet waar te beginnen met versieren? Geen probleem! De Verkuskoppevlaggen die sinds een paar weken aan de Langenboomse lantarenpalen hangen zijn ook voor privégebruik te bestellen. De afmetingen zijn 100 x 50 cm. De kosten zijn 20 euro per vlag (zonder stok, afmetingen vlag 100x50 cm). Ben je geïnteresseerd? Meen dan contact op met Mark Nooijen (Berkenlaan 23) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Carnavalsvereniging De Verkuskoppe wenst iedereen fijne dagen. Alaaf!