Ook bij Café Zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill staan de deuren dit lange carnavalsweekend voor iedereen open. Op vrijdag, zaterdag en zondag zorgen diverse feest Dj’s voor de juiste muzikale omlijsting. Op maandag en dinsdag is het gezellig borrelen en buurten in het café. Alle dagen is Royal gratis toegankelijk en belooft het een feest te worden voor jong en oud.

Vrijdagavond 25 februari organiseert de Foekepot samen met Café Royal een carnavalsfeest vanaf 20.00 uur. Ook de jeugdheersers van dit carnavalsseizoen zullen aanwezig zijn. DjD zal zorgen voor de juiste muziek. Ook op carnavalszondag is er vanaf 14.00 uur een carnavalsfeest waarbij de Foekepot en Royal de handen ineen slaan. Deze zondag is Maarten de Groot er de Dj.

Zaterdagavond 26 februari start Dj Q (zonder Wi) met het draaien van de beste carnavalsmuziek van toen en nu. Om 22.00 uur neemt de in Mill wereldberoemde Dj Benzel de muziekset over en zal hij het feest voortzetten tot... Op maandag en dinsdag is het carnavallen in het café, dit kan die dagen vanaf 16.00 uur. Alle dagen is de toegang gratis.

Ineke, Broer en alle medewerkers wensen u fijne carnavalsdagen en graag tot ziens in Café Zaal Royal en Snackbar Any Tyme de Keizer.

www.caferoyalmill.nl