Geen scoutingbal voor alle kinderen van Langenboom, corona haalde er een streep door. Maar waarom geen beverbal, welpenbal en scoutsbal? Dat mocht wel.

Elke speltak bij scouting vierde het apart. Bij de bevers en welpen was het jeugdprinsentrio als eregast aanwezig en verzorgde de prijsuitreiking. Bij de scouts was Gwen Vorst in Wilbertoord. Hoe leuk was het deze hoogheden eregast bij de scouts waren. Maar de kers op de taart was toch wel het jeugdcarnavalsfeest op de maandag. Het was geweldig, van dreumes tot opa’s en oma’s. Iedereen was in grote getalen naar het feest gekomen. Door het heerlijke zonnetje kon de jeugd urenlang buiten carnaval vieren. De ouders vanaf het terras toekijkend. De dansmariekes verblijdde iedereen nog met een geweldig optreden. Nadat de zon onderging trok iedereen naar binnen om verder te vieren. Op ca. dertig jeugdigen na. Zij bleven buiten verder vieren. Rond 21.30 uur waren de vrijwilligers meer dan 12 uur in de weer geweest en trokken zij de stekker eruit. De reactie van de jeugd: ”We zouden toch door gaan totdat wíj moe waren”? Een mooier bewijs dat het met het jeugdcarnavalshart in Langenboom goed gaat, is er niet.

De goede samenwerking tussen L.O.C. Scouting en jeugdcarnaval is een feit. Het vele plezier wat de jeugd heeft beleefd is de mooiste dank voor alle vrijwilligers