Op dinsdag 20 september 2022, Prinsjesdag, stond de jaarvergadering en feestdag voor de ex-prinsen en ex-prinsessen weer op het programma.

Om 13:45 uur vertrok het gezelschap, dat voor deze gelegenheid in herkenbare rode/blauwe giletjes (heren) en zwarte blouse met rode rozetjes (vrouwen) was gestoken, richting Zeeland naar Orchids Paardenmelkerij. Daar kreeg het carnavalsgezelschap een interessante rondleiding, maar ook werden er mooie beelden getoond waarbij voortreffelijke uitleg werd gegeven omtrent de kracht van paardenmelk. Aan het eind van het uitstapje mocht iedereen nog paardenmelk proeven; paardenmelk kan uitkomst bieden bij allerlei huidproblemen. Paardenmelk zorgt o.a. voor: *Een goede darmwerking en darmflora; *Bevordering van het immuunsysteem/afweersysteem; * Zuivering van de huid etc. Zie hiervoor www.paardenmelk.nl.

Rond de klok van 16:30 uur was het gezelschap weer terug bij de feestlocatie van TVW’84 alwaar de jaarvergadering werd gehouden. Na de vergadering konden de ex-prinsen en -prinsessen zich tegoed doen aan een heerlijke maaltijd geserveerd door De Culinaire Kandelaar.

En ook de carnavalsvereniging kent een derde helft, dus werd er nog goed en gezellig na geborreld in het Wilbertoordse Klotstèkersriek.