Prins Johann, Prinses Mieke en Nar Tom hebben voor één jaar bijgetekend en zullen ook in Carnavalsjaar 2022/2023 de hoogheden van de Klotstèkers in Wilbertoord zijn.

Daarom zal op zaterdagavond 12 november, tijdens het Boerenbal, rond de klok van 23.11uur in plaats van nieuwe hoogheden, het nieuwe Boerenpaar verschijnen. Het nieuwe boerenpaar heeft ‘JA’ gezegd, zij zullen op Carnavalsdinsdag in de onecht verbonden worden. 

De avond krijgt een andere invulling. Normaal worden er tijdens het schlager/prinsenbal liedjes gezongen. Maar dit jaar komt aan het begin van de avond tonprater Arian Compen ons verblijden met grappen vanuit de ton. Arjan is in 2016 finalist geweest bij het Keiebijters kletstoernooi en is meermaals finalist geweest tijdens de Brabantse kampioenschappen tonpraten in Valkenswaard. Café-Zaal Amanshof is op 12 november geopend vanaf 20.30 uur. Entree is gratis.

Speurders opgelet!

Dit jaar kan er niet gespeurd worden naar nieuwe hoogheden. Maar natuurlijk wel naar het nieuwe boerenpaar!
De boerenbruiloft commissie heeft de speurders een eerste tip gegeven:

1. “Op het eerste gezicht een beetje een omgekeerde wereld”

Misschien heeft het boerenpaar in spé, het nu wel heel warm gekregen?! Bij wie zijn de klompen gepoetst en staat de poffer klaar? Lukt het de speurders om het boerenpaar te ontmaskeren? Doordat de Lokale Omroep Mill helaas is komen te vervallen, zijn de speurders te volgen via Twitch. Houd onze (social media) kanalen in de gaten voor meer informatie.
Speurders heel veel succes!

Rabobank Clubkas Campagne

De afgelopen maand heeft Carnavalsvereniging de Klotstèkers ook weer mee gedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne. Een vereniging die veel organiseert voor alle Klotstèkers, jong en oud. In de maand november wordt bekend of we in de prijzen zijn gevallen. Ieder lid die een stem heeft uitgebracht op onze vereniging, willen we dan ook hartelijk bedanken. 

Tot ziens in het Klottenriek!