Nog een week of vier en dan is het weer zover: de opening van het nieuwe carnavalsseizoen bij CV De Verkuskoppe. Noteer zaterdagavond 12 november alvast in de agenda.

Tis wer Verkusbal wordt een gezellige feestavond waarbij niet alleen het nieuwe prinsenpaar met hun nar(rin) onthuld gaan worden, maar ook komen we te weten wie het nieuwe boerenpaar met getuigen zal zijn. En als klap op de vuurpijl wordt ook de superverkuskop bekend gemaakt. Een avond vol verrassingen in Café De Misse in Langenboom. Het wordt een avond met volop muziek, gezellige klets en een dansje. Iedereen is van harte uitgenodigd om het glas te heffen op het nieuwe carnavalsseizoen en er een prachtig feest van te maken.

Een dag later, op zondagmiddag 13 november, zal het jeugdprinsenbal plaats vinden en zullen we de nieuwe jeugdhoogheden verwelkomen. Ook dit feest vindt plaats in De Misse. 

De afgelopen weken hebben de Verkuskoppe en Verkuskopkes niet stilgezeten. Zo zijn de meiden van de drie dansgarde groepen al een aantal maanden fanatiek aan het trainen om een mooie dans neer te zetten, en zijn de commissies die de komende maanden de verschillende activiteiten gaan organiseren weer opgestart. Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan carnaval in het Verkuskopperiek? Bij verschillende activiteiten voor jong en oud kunnen we nog ondersteuning gebruiken. Ben jij die gezellige man of vrouw die het leuk vindt te organiseren, mee te denken en/of verschillende hand- en spandiensten te verlenen? Laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek de leden van de vereniging aan tijdens een van de gezellige avonden die dit seizoen weer komen gaan.

De komende weken zullen verschillende hints en aanwijzingen volgen voor de speurders en alle andere nieuwsgierigen die graag mee willen raden wie dit carnavalsseizoen de nieuwe hoogheden van het Verkuskopperiek zullen zijn. Hou de verschillende media dus goed in de gaten.

Wordt vervolgd!