De prinsencommissie van CV De Verkuskoppe Langenboom was dit jaar ten einde raad. Zij moesten met een schone lei beginnen en hebben de prinsencape en scepter, samen met het narrenpak met scepter op Marktplaats gezet.

Wie de functie wil bekleden kan bieden op beide items! Ondertussen stromen de biedingen binnen en aan de prinsencommissie nu de taak om het prinsenpaar en de nar(rin) uit te kiezen die het meest geschikt zijn voor de functies.

Hier is haast bij geboden, want de speurders willen speuren en het is al bijna 12 november, de opening van het nieuwe carnavalsseizoen! 

De ‘woontiehier’ steken zullen worden verdeeld over de paren met de meeste potentie. 

Het eerste potentiële prinsenpaar verkondigde tijdens het gesprek met de prinsencommissie dat ze na een tijdje proefdraaien klaar zijn voor het echte werk. Ook een nar(rin) hebben zij al op het oog. Ze denken dat hij/zij zal voldoen, maar wel weinig ervaring bezit. Maar dit kan de betreffende nar(rin) geen bal schelen…

Op zaterdagmiddag 29 oktober, 5 november en 12 november tussen 16:00 en 17:00 uur zullen de Langenboomse speurders in een online uitzending live gaan speuren. Daarbij zullen ze de kandidaat prinsenparen en narren/narrinnen aan de tand voelen en ook zullen live reporters de weg op gaan om verdachte situaties nader te onderzoeken. De link naar de live uitzendingen zal t.z.t. worden gedeeld. Houd in de tussentijd Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram (#verkuskoppe) in de gaten voor de laatste nieuwtjes rondom het nieuwe prinsenpaar van de Verkuskoppe en wat de speurders allemaal ontdekken! 

Over ongeveer 3 weken weten we het, op 12 november bij Tis wer Verkusbal in Langenboom.