Op zaterdag 12 november is het weer zover: de opening van het nieuwe carnavalsseizoen! Carnavalsvereniging De Verkuskoppe organiseert samen met Café De Misse een gezellige avond met een gevarieerd programma.

Er wordt om 19.30 uur gestart met een spectaculaire opening van een avond vol muziek, gezellige klets en een dansje met driemaal een spannende onthulling. We zullen die avond samen het glas heffen op ons nieuwe prinsenpaar en hun nar(rin), het nieuwe boerenpaar met hun getuigen en ook de superverkuskop wordt bekend gemaakt. Het wordt een avond vol verrassingen! Onze nieuwe hoogheden zijn er klaar voor en kunnen niet wachten om zichzelf kenbaar te maken en het feestseizoen te openen. Kom je ook? Dan gaan we er met z’n allen een topfeest van maken. De toegang is gratis.

Een dag later, op zondagmiddag 13 november, organiseert jeugdcarnavalsvereniging De Verkuskopkes een middag voor de jeugd. De jeugdhoogheden van 2022: prins Lars, prinses Maud en narrin Rezi nemen afscheid en geven de scepter door aan de nieuwe jeugdhoogheden. Het jeugdprinsenbal start om 14.30 uur en duurt tot 18.30 uur. Een DJ zorgt voor de nodige feestmuziek en zo kan ook voor de jeugd het seizoen knallend beginnen.