Zin in een gezellige avond met veel muziek, dans, show en veel, heel veel humor? Kom dan naar de pronkzittingen in Wilbertoord.

Op vrijdag 20 januari (senioren pronkzitting), zaterdag 21, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023 worden weer de pronkzittingen gehouden in de Klotschuur. (Gemeenschapshuis de Wilg) Al vele deelnemers hebben zich aangemeld en het beloofd weer een bomvolle, prachtige avond te worden, met een geweldige groep artiesten van eigen bodem.

Kaartverkoop

Wil je hier bij zijn, zorg dan dat je a.s. zondag 18 december bij de kaartverkoop bent. De verkoop vind plaats bij Café-Zaal Amanshof. Vanaf 12.30uur gaat de deur open en om 13.00uur begint de kaartverkoop (op volgorde van binnenkomst). De prijs van de kaarten is in de voorverkoop €12,50 per kaart. Mochten er na zondag nog kaarten over zijn, kosten deze €15,00. Er geldt een maximum van vier kaarten per persoon.

Dus wil je erbij zijn... zorg dat je op tijd bent bij de kaartverkoop, want op = op!

Dit jaar hebben we de mogelijkheid om met een QR code te betalen, deze code kun je scannen met je mobiele telefoon, en daarmee de kosten van de kaarten, via je mobiel bankieren app, direct aan ons over te maken. 

Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om de kaarten contant te betalen.

Tevens is zondag ook de kaartverkoop van de boerenbruiloft, welke plaatsvindt op carnavalsdinsdag. Deze kaarten kosten €12,50 en €6,25 voor kinderen onder de 12 jaar.