Carnaval is wellicht wel het grootste feest met de meeste tradities in het zuiden van ons land. Zo ook in Mill. Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober wordt dit jaar zelfs het 66-jarig bestaan al gevierd van carnaval in Mill.

In die 66 jaar is er her en der wel wat gewijzigd, geactualiseerd en aangepast naar de huidige tijdsgeest. Maar vele tradities bestaan nog steeds en worden georganiseerd omdat het altijd zo georganiseerd werd.

Stichting Carnaval Mill is beslist tevreden over de wijze waarop er carnaval gevierd wordt. Maar omdat carnaval een feest voor echt iedereen moet zijn, wil men graag weten wat inwoners anders zouden willen zien. Uiteraard hoort en leest men ook graag waar carnavalsvierders tevreden over zijn en wat zou moeten blijven. Maar men staat vooral open voor nieuwe ideeën, andere activiteiten, aanpassing van traditionele zaken en mogelijke overwegingen, argumenten of noodzakelijke redenen om vernieuwingen door te voeren binnen carnaval in Mill.

Kortom, wat vindt u van carnaval in Mill en wat zou u graag anders of extra zien? Mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur het per post naar SCM ’t Germelaand aan de Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill. Ook wanneer u graag actief via een Vernieuwingscommissie binnen Stichting Carnaval Mill mee wilt denken en werken kunt u zich via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden. Zie voor de actuele activiteiten rond carnaval in Mill ook www.germelaand.nl.