Eind oktober is er een speciaal jubileumfeest rond 66 jaar carnaval in Mill. Dit zal worden gevierd in de dan tot feesttempel omgebouwde Sporthal de Looierij op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober.

Het belooft een super feestweekend te worden met een breed muziek en entertainmentprogramma. Reserveer die data dus alvast in de agenda. Details over de invulling van het exacte programma volgen later.

Jubileumkrant

In het weekend van 14 oktober zal er een speciale jubileumkrant rond 66 jaar carnaval in Mill verschijnen. Deze wordt in samenwerking met De Neije Krant gemaakt en huis aan huis verspreid in zowel Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Al een langere tijd verzamelen Marja Verheijen en Jos van Boekel mooie verhalen, anekdotes en hebben ze al diverse interviews gedaan. Samen met foto’s, een tijdlijn, een quiz en tal van andere zaken die door Cockie Kremers grafisch worden vormgegeven belooft het een meer dan feestelijke krant te worden.

Adverteren

Om deze krant ook financieel haalbaar te maken, is er ook ruimte om te adverteren. Heeft u belangstelling om in deze ongetwijfeld goed gelezen jubileumkrant met een oplage van 5000 exemplaren uw diensten en producten onder de aandacht te brengen of om via een eigen advertentie carnaval vierend Mill te feliciteren? Neem dan contact op met Corné Kremers via 0485 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten over carnaval in Mill?

Zie www.germelaand.nl.