Bij de Langenboomse speurders begint het nu steeds meer te kriebelen. Donkere avonden bieden natuurlijk volop mogelijkheden om ongezien rond te spieden en de verplaatsingen van verdachte stellen goed in de gaten te houden.

En zolang er nog blad aan boom en struik zit zijn er volop observatieposten in ons mooie dorp. De lakeien hebben borden en vlaggen in de tuinen van potentiële prinsenparen geplaatst dus nu is voor iedereen duidelijk waar de aandacht de komende weken op gericht gaat worden. Er zijn 12 stellen om goed in de gaten te houden:  Erwin en Hilke, Niek en Rimke, Sjef en Marleen, Mike en Joyce, Roy en Jessica, Marco en Rian, Roel en Jolke, Martijn en Kim, Frank en Tamara, Jesse en Vivian, Coert en Marion, Dave en Hilde.

Voor het prinsenpaar zijn twee hints vrijgegeven. Ze wonen niet in het midden en ze stappen er blanco in. En van de nar(rin) weten we het volgende: deze nar(rin) is toch wel wat anders en X2 * . Voor hun samen geldt ook “Trotse prins! Weer maakt gij adelijke vorderingen! Respecteer je markante mededelingen kerel, succes!”

Ondertussen is er natuurlijk ook nog een boerenpaar met getuigen dat zich klaar aan het maken is voor het nieuwe seizoen. Met alle aandacht die op het nieuwe prinsenpaar wordt gevestigd, bevinden ze zich nog in de luwte. Hadden ze het de afgelopen weken erg druk op het land of zijn ze bang om te vroeg te veel prijs te geven? We weten nu dat dit boerenpaar de puntjes op de i zet. Dat zet aan het denken. De komende weken horen (en zien?) we meer over dit nieuwe stel. 

De officiële Langenboomse prinsenspeurders hebben versterking gekregen van nieuwe speurneuzen. Zorgt deze frisse wind ook voor een nieuwe tactiek? Op zaterdagmiddag 28 oktober, 4 november en 11 november tussen 15:00 en 16:00 uur zullen de Langenboomse speurders live gaan speuren. Daarbij zullen ze de kandidaat prinsenparen en narren/narrinnen aan de tand voelen en ook zullen reporters de weg op gaan om verdachte situaties nader te onderzoeken. Benieuwd? Volg de uitzending dan op www.prinsenspeuren.nl. Houd de komende weken Facebook (Prinsen Speurders Langenboom) en Instagram (prinsenspeurders_langenboom_ ) in de gaten voor de laatste nieuwtjes over de ontdekkingen van de speurders! 

De komende weken zal er door de prinsencommissie en boerencommissie via verschillende media steeds meer informatie gedeeld worden. Op 11 november zal de onthulling van het nieuwe boerenpaar van de Verkuskoppe en hun getuigen plaatsvinden, tijdens het gezellige feest Tis wer Verkusbal. Iedereen is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en te proosten op onze nieuwe hoogheden en het nieuwe carnavalsseizoen.

Wordt vervolgd.