Foto: Kristel Beelen

Vrijdagavond 17 november start voor de jeugd in Myllesweerd het carnavalsseizoen 2023 - 2024 met het Mekkerbal. Op deze avond zal er muzikaal gestreden worden om te zien wie het mooiste liedje heeft gemaakt voor dit nieuwe carnavalsseizoen.

Tevens nemen die avond Jeugdprins Pieter (v.d. Weem), jeugdprinses Dirkje (Verweijen) en narrin Sterre (Spronk) afscheid als jeugdheersers en worden hun opvolgers bekend gemaakt.

Vorig jaar wisten de Herrieschuppers het Mekkerbal te winnen. Wie dit seizoen? Kinderen van groep 5 tot en met de brugklas kunnen zich hiervoor aanmelden. Wil jij alleen, samen met vrienden, vriendinnen, je klas, je club of met wie dan ook een gooi doen naar deze titel? Stuur dan nu direct een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt alle informatie. Ook als je hulp wilt bij het maken van een carnavalsschlager kun je contact opnemen met de organiserende werkgroep. Bellen of appen kan natuurlijk ook. Doe dit dan met Bianca Olivier via 06 40 35 90 57.

Meer weten over carnaval in Mill?

Check de social media of zie www.germelaand.nl.