De speurders van Ut Germelaand zijn weer begonnen met de spannende zoektocht naar het nieuwe Prinsenpaar. Wie worden de opvolgers van Bas en Susan?

Zoals altijd kiest de PBC (prinsen begeleidingscommissie) het nieuwe paar waarbij iedereen die in Mill woont daarvoor in aanmerking kan komen. 

De eerste hints zijn gegeven en ook de live uitzendingen voor het online speuren zijn weer begonnen waarbij de speurders mogelijke kandidaten live face-to-face gaan bellen. Deze uitzendingen zijn via de Facebookpagina en YouTube te volgen waarbij alle tips welkom zijn!

De speurders zetten graag even de hints op een rijtje waarvan zij denken dat deze belangrijk zijn in de zoektocht.

Het paar is in ieder geval jonger dan 40 jaar is ons bevestigd door de commissie, is vaak te zien in Mill en houd natuurlijk van een feestje! Daarnaast hebben de hints als algemeen thema, namelijk het Tv-programma De Verraders. Ook moeten we iets met een regenboog of regenboogvlag kunnen plaatsen bij het paar, evenals het cijfer 1, 11:11, 11 of 1111. Daarbij zou men bijvoorbeeld kunnen denken aan huisnummer 1 of 11, of mogelijk aan een eend als vogel. Ook de zes datums 1965, 1971, 1980, 1982, 2016, 2022. De video waarin een man en vrouw in een witte en bruine keep van de jachtkamer op kasteel Tongelaar naar het torentje lopen waar ze tegenover elkaar zitten en elkaar vervolgens kruisen is ook van belang is ons verteld. Daarbij hebben ze ieder een kandelaar met vijf kaarsen.

Op de Facebook pagina van de Speurders Germelaand staan alle video’s en op www.germelaand.nl staan ze ook. 

Speur mee, bericht de speurders over alle tips hints en verdachte dingen en wie weet zitten we opnieuw op 11-11 goed tijdens de bekendmaking van ons nieuwe prinsenpaar tijdens d’n Anvang in Myllesweerd.