Foto: Cockie Kremers

Zaterdagavond 11 november verschenen in Wilbertoord, Langenboom, Sint Hubert en Mill de nieuwe prinsenparen. In Wilbertoord werd ook de narrin bekend gemaakt, in Langenboom hun nar, in Sint Hubert naast hun nar ook de adjudant en hofdame en in Mill de jongkers.

De ochtend daarna, zondag 12 november ontmoete men elkaar allemaal in Café Eeterij Libre in Mill om voor een kennismakingsgesprek aan te schuiven bij Corné Kremers van deze Neije Krant. Op deze manier konden de carnavalshoogheden niet alleen elkaar leren kennen, maar kon men ook vertellen over het gevraagd worden, de tijd tot verschijning en het komende carnavalsseizoen.

Voor de camera’s van Omroep Land van Cuijk werden het gezellige en verrassende gesprekken. Bekijk deze interviews via Omroep Land van Cuijk, in de rubriek Video op www.inmill.nl of beluister deze gesprekken via De Neije Krant Podcast. Dit kan via alle podcastproviders, apps of in de rubriek Podcast op www.inmill.nl.

Elders in Deze Neije Krant zijn verslagen en foto’s te vinden van de verschijningen van alle carnavalshoogheden. Ook van de jeugdheersers uit Langenboom en Wilbertoord leest u verslagen over hun bekendmakingen. In Mill en Sint Hubert verschijnen de jeugdcarnavalshoogheden dit weekend, vrijdag 17 november. In Langenboom en Sint Hubert verschenen op de elfde van de elfde ook de boerenbruidsparen, ook hierover leest u meer in deze krant. In Mill zal het nieuwe boerenpaar dit weekend, zaterdagavond 18 november verschijnen direct na de receptie van het prinsenpaar en jongkers in Cultureel Centrum Myllesweerd. In Wilbertoord verschijnt het boerenpaar op een van de pronkzittingen in januari. Nadat alle boerenparen bekend zijn zullen ook zij zich via interviews voor de camera van Omroep Land van Cuijk en  De Neije Krant verder voor gaan stellen.