Foto: Demi van der Ven

Nu de nieuwe jeugdheersers en de winnaars van het Mekkerlied bekend zijn, zijn alle ogen gericht op de volgende activiteit voor de jeugd in dit carnavalsseizoen. Dat is de Jeugdzitting op zondagmiddag 4 februari.

Die dag staat in de tot feesttempel omgebouwde theaterzaal van Myllesweerd alles in het teken van dans, zang, playback, show, humor en entertainment. Dit alles vanaf 13.30 uur voor en door kinderen van echt alle leeftijden. Na de Jeugdzitting zal Jeugdprins Niek d’n urste (Kuijpers), Jeugdprinses Isa (Nabuurs) en nar Rens (Rossen) een receptie worden aangeboden.

Deelnemen

In het programma van de Jeugdzitting is nog ruimte. Dus heb je zin om alleen of samen met vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, je klas- en of clubgenoten een optreden te verzorgen? Laat het dan aan de organiserende werkgroep weten. De organisatie zal zorgen voor fantastisch geluid en verlichting, zodat deelnemers op het podium volop in de spotlights staan en het publiek in de zaal volop kan genieten van een mooi gevarieerd programma. 

Aanmelden

Meer weten of direct aanmelden? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en men neemt contact met je op. Deze jeugdzitting is een activiteit van de Foekepot, binnen Stichting Carnaval Mill verantwoordelijk voor het jeugdcarnaval.

Kaartverkoop

Voor ouders van deelnemers aan deze Jeugdzitting en overige belangstellende is er tevoren een kaartverkoop. Ouders kunnen maandag 29 januari tussen 18.00 uur en 19.00 uur kaartjes kopen in Myllesweerd en overige belangstellenden op woensdag 31 januari tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Voor volwassenen kost een kaartje 5,- euro en kinderen betalen 3,50 euro.

Meer weten over carnaval in Mill?

Volg SCM ’t Germelaand en de Foekepot via de socials en zie www.germelaand.nl.