Berry Knapen (Foto: www.tonpraatfotos.nl)

Al heel wat jaren organiseert Maarten de Groot Evenementen in Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill de bekende en humoristische Show- en Buutavonden. Zo ook op donderdag 8 en vrijdag 9 februari.

Kaartjes voor deze avonden zijn zolang de voorraad strekt a 17,50 euro verkrijgbaar bij ’t Lagerhuis en telefonisch te reserveren via 06 20 15 87 27. 

Programma

Dit jaar staan er weer heel wat kampioenen op het podium bij ’t Lagerhuis zoals o.a. 9 keer Brabantskampioen Berry Knapen en Brabantskampioen 2023 Hans Keeris. Maar ook van de partij zijn Jasper van Gerwen, Rob van Elst, René van den Heuvel en Riza Tisserand. Deze laatste is de eerste Amsterdamse tonprater en bekend van TV als stand-upcomedy optredens. José van Oijen uit Mill zal opnieuw deze avonden gaan presenteren. Dit beloven weer gezellige en humoristische showavonden te worden. Haal dus tijdig je kaartjes op bij ’t Lagerhuis.

Meer

Meer weten over deze en alle andere activiteiten die Maarten de Groot uit Zeeland zoal organiseert en wat hij zoal doet? Zie www.maartendegrootevenementen.nl. Check voor het programma van ’t Lagerhuis de site www.lagerhuismill.nl.