Wekelijks plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

Hebt u ook leuke foto’s voor deze rubriek? Denk aan familie- groep- of clubfoto’s uit het verleden, foto’s van gebeurtenissen in Mill of andere foto’s die mooi zijn om te bewaren en publiceren, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tekst uit de media in de jaren zestig

Gesteund door het succes, dat wij verleden jaar mochten oogsten met de organisatie van het jeugdcarnaval heeft het bestuur van de zegelvereniging op de onlangs gehouden jaarvergadering voorgesteld ook dit jaar weer zo'n festijn te organiseren voor de jongens en meisjes van 13 t/m 17 jaar. Het voorstel werd met algemene stemmen aangenomen en aan de organisatie van de avond wordt dan ook al weer druk gewerkt.

Als de voortekenen niet bedriegen belooft het weer een knalavond te worden. Er zijn weer verschillende jonge Millse talenten die aan het programma meewerken en er zal volop muziek zijn.

Voor de best gekostumeerde  zijn er prijzen beschikbaar en ook zal prins carnaval met zijn gevolg een tijd lang te gast zijn.

De kaarten voor deze carnavalsavonden zijn nu reeds a 1,50 gulden verkrijgbaar bij alle leden van de zegelvereniging. Ook worden drie toegangsbewijzen verstrekt bij inlevering van één volle zegelkaart. De inlevering van volle zegelkaarten voor dit doel kan echter alleen geschieden bij de firma de Vet Hoogstraat 4.

Zorg dat je er tijdig bij bent! Het feest dat dus plaats zal vinden in de Concertzaal begint om 6 uur en is om precies 10 uur ten einden. Jullie  weten nog wel van verleden jaar dat gekostumeerd verschijnen verplicht is, dus niet gekostumeerd géén toegang!

Voor ouders of belangstellende die er even een kijkje willen nemen is de zaal weer open vanaf half 10.

Wij wensen jullie bij voorbaat al heel veel plezier.

Het bestuur van de Zegelvereniging.

Bron foto: Hermsen Fotografie

Meer van dit soort foto’s bekijken?

Bezoek dan de Facebookpagina van Toon Willems onder de naam Mill van toen.