Het carnavalsfeest is weer aangebroken en dus is er weer het een en ander te beleven in Sint Hubert.

Op vrijdag 9 februari starten we ’s ochtends op De Schare, en ook de Zorgschakel wordt dan met een bezoek vereerd. ’s Avonds om 18.11 uur gaat de Basis open voor het openingsbal De Aftrap, waar we samen met Germen, Klotstèkers en Vèrkuskoppe het carnavalsfeest starten. Het programma van De Aftrap begint om 18.30 uur.

Op zaterdag 10 februari houden we, net als vorig jaar de optocht. Deze start om 14.11 uur, om 18.30 uur worden de prijzen verdeeld in De Basis. Aangezien het maximale aantal deelnemers aan deze optocht zich heeft ingeschreven, belooft het weer een fantastische en gevarieerde optocht te worden.

Zondag beginnen we om 11.11 uur in de kerk met de H. Mis. Na de mis, om 15.11 uur halen we ons boerenbruidspaar op om de boerenbruiloft te gaan vieren in De Basis, vanaf 16.11 uur. 

De laatste dag, dinsdag 13 februari, staat in het teken van de jeugd. We beginnen met de jeugdoptocht en om 14.30 uur is de kindermiddag in De Basis. ’s Avonds, vanaf 21.00 uur sluiten we de carnaval af in De Basis.

We hopen dat het ook dit jaar weer een fantastisch carnavalsfeest wordt. Onder aanvoering van prins Raymond en zijn gevolg moet dat ook zeker gaan lukken. We hopen jullie weer in groten getale te begroeten bij onze activiteiten. Zie voor meer informatie www.debokken.nl.