Bij ’t Lagerhuis is zondag ook de prijsuitreiking van individuelen en ongemotoriseerde deelnemers aan de carnavalsoptocht en op dinsdag van de kinderoptocht. (Foto: Cockie Kremers)

Bij Grandcafé zalen ’t Lagerhuis start carnaval traditioneel met 2 buutavonden. Maarten de Groot Evenementen organiseert deze al vele jaren op donderdag- en vrijdagavond voor het carnavalsweekend officieel van start gaat. Hierna is het 4 dagen volop feest voor jong en oud(er) bij ’t Lagerhuis aan de Beerseweg, zo ook dit jaar.

Carnavalsprogramma

Op zaterdag 10 februari staat bij ’t Lagerhuis een Millse DJ Carnavalsavond op het programma. Die avond hoor en zie je er DJ Stiek, DJenz & MCgissa, DJ Benzel en Ludicrous. 

Na de grote optocht van ’t Germelaand op zondag gaat het feest er door met ook de prijsuitreiking voor individuelen en ongemotoriseerde deelnemers. De muzikale omlijsting is deze carnavalszondag in handen van DJ Jan Smit, DJ Benzel en DJ Maarten De Groot

Maandagmiddag 12 februari is ’t Lagerhuis dweilhalte en is er vanaf 13.00 uur een Auwerwetsmatinee in de zaal met live muziek van Jos en Dennis Driessen als Dubbel3ssen. In het café zorgen DJ Jan Smit, DJenz & MCgissa en DJ Benzel voor een mooi feestje.

Carnavalsdinsdag is er in de middag volop feest voor de jeugd. Want na de kinderoptocht is daar ook de prijsuitreiking en een groots kinderbal van de Foekepot. Carnaval wordt die avond afgesloten met een Hollandstalige Carnavalsavond met Duo DJ M & S.

Meer weten over deze en andere activiteiten in ’t Lagerhuis?

Volg ze dan via Facebook en zie www.lagerhuismill.nl.