Op zondag 4 februari jl. organiseerde c.v. de Bokken in samenwerking met de medewerkers informele zorg Pantein een "Carnavalsmiddag" voor de bewoners van Aldenhorst, de Meihorst en de Buitenhorst. Dit vond plaats in het restaurant van Aldenhorst dat tijdens de carnavalsdagen 't Aldenriek heet.

Tijdens de opening door Rianne Willems, namens zorgcentra Pantein, stelde zij het Prinsenpaar (Raymond d’n urste en Linda) en het Jeugdprinsenpaar (Ferre d’n urste en Lizz) van c.v. de Bokken voor waarna de bewoners en aanwezigen fijntjes door haar getest werden op de kennis rondom carnaval.

Daarna nam Harm Litjens, namens c.v. de Bokken, de presentatie over en genoten de bewoners (oudste 101 jaar) zichtbaar van het programma met (show)dans door onze dansgardes De Bokkepootjes, B.OK! en de wat oudere generatie “Bijengerapt XXXL”. Tussendoor werd er flink meegezongen met Vals Plat die twee leuke carnavalsmedleys ten gehore brachten en werden de gebeurtenissen in de voormalige gemeente Mill nog eens fijntes op de korrel genomen door “de Gementebode” onder het motto “Mill is wa ik nie wil!”.

Hoogtepunt van deze middag was echter het bekendmaken van de prinses “Aldenriek 2024”.
Middels een kleine quiz dachten diverse bewoners hiervoor in aanmerking te komen.
Het groepje werd echter door de vragen van Rianne Willems steeds kleiner tot uiteindelijk Mientje Jacobs door haar dochter gekroond werd tot Prinses van ‘t Aldenriek 2024.
Mientje is een geboren en tot 2020 getogen Heimus (Vianen) en woont sinds die tijd in Aldenhorst.

Namens c.v. de Bokken boden prins Raymond d’n urste en Prinses Linda haar een onderscheiding en een carnavalsboeket aan waarna ze “swingend” achter haar rollator door de zaal ging.

Wij kunnen als CV de Bokken terugkijken op een fijne en goed verzorgde middag en bedanken bewoners en medewerkers en vrijwilligers informele zorg Pantein voor hun hulp en gastvrijheid.

Het was fijn bij jullie te gast te zijn!