Foto: Cockie Kremers

Sjors Dollevoet van d’n Buurman in Mill nam het initiatief om ook in Mill het straatcarnaval te introduceren. Op veel plekken is dit al een succesvolle formule.

Uiteraard is men afhankelijk van het weer bij dit soort buitenfeesten, maar in de praktijk blijkt dat warme carnavalskleding en een overkapping om eventueel droog te kunnen staan voldoende is om veel bezoekers te trekken. Dit alles met gratis entree, geen minimum leeftijd en een mooi muziek- en entertainmentprogramma bleek ook in Mill voor een brede groep carnavalsvierders te voorzien in een behoefte.

Naast het straatcarnaval was er ook binnen bij diverse horecaondernemers veel te beleven. Zo zorgden de Directeur en ’t Lagerhuis voor een programma waarbij er voor zowel jong als oud(er) voldoende muziek en vermaak was. Mede door deze variatie en de vele positieve reacties vanuit carnaval vierend Mill, kan de lokale horeca en SCM ’t Germelaand met een goed gevoel terugkijken op de dolle dagen.  

Carnaval 2025 staat begin maart pas op het programma. Ook dan zal er in Mill weer veel te beleven zijn. Zodra het programma voor het komende carnavalsseizoen bekend is, is dit te vinden op www.germelaand.nl.