Jut en Jul

Ook tijdens de pronkzittingen van dit seizoen zal duo Jut en Jul (Johnny de Man en Corné Kremers) weer iemand tot Millenaar van het jaar benoemen. Wie dit zal zijn en wanneer dit zal gebeuren blijft vooralsnog een verrassing.

Wel laten zij weten dat het zeker niet tijdens de seniorenzitting van aanstaande vrijdag 15 januari zal gebeuren en ook niet op de laatste pronkzitting van zaterdag 23 januari. Mogelijk dus wel op de zitting van zaterdag 16 januari of vrijdag 22 januari. En wie de Millenaar van het jaar is? Is het een man of vrouw? Ook daarover willen de heren niets zeggen. Wel laten ze alvast trots hun shirts zien waarmee zij tijdens de zittingen in Mill te zien zullen zijn. Heeft dit wat te maken met de Millenaar van het jaar?

Seniorenzitting geen volledig programma
Komende vrijdag 15 januari start de seniorenzitting in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill om 19.00 uur. De deuren gaan er om 18.30 uur open en toegangskaartjes kosten 7,50 euro. Deze zijn niet in de voorverkoop te reserveren. Let op, op de seniorenzitting zijn niet alle acts van de overige pronkzittingen te zien. Dit omdat de seniorenzitting qua tijd korter is dan de pronkzittingen en deze avond Pietje de Grondwerker als extra act op het programma staat.

Kaartjes pronkzittingen
Voor de pronkzittingen van zaterdag 16 en vrijdag 22 januari zijn a 12,50 euro nog kaartjes verkrijgbaar. Dit bij Annie en Paul Sweens aan de Dr. Moonsstraat 4 in Mill, 0485 - 45 24 78. De zitting van zaterdag 23 januari is volledig uitverkocht. De pronkzittingen starten elke avond om 20.00 uur en ook dat in de Theaterzaal van Myllesweerd.

Zie voor meer informatie over carnaval in Mill ook www.germelaand.nl.