De pronkzitting in Sint Hubert was geweldig en van een zeer hoog niveau. Vanaf de eerste tot de laatste minuut konden de gasten genieten van spetterende optredens.

In een geweldig mooie uitgedoste zaal, ook voor het 44 jarig jubileum, straalden de artiesten op het podium. Prins Gerard dun twedde, Prinses Dinie en hun hofhouding zaten op het puntje van de stoel en menig lachsalvo schalde door de zaal. Alles werd uit de kast getrokken om er een spektakel van te maken. De Sjouwbokken zorgden dat de vele decorstukken op- en afgebouwd werden.

Dansmariekes de Bokkepootjes trapten af met hun gardedans De dansmariekes, CV de Knapste, hadden als showdans een compilatie van alle showdansen die op de pronkzittingen in de afgelopen 44 jaar opgevoerd zijn. Schitterend om te zien! Razendsnel kwam Rick de F1 coureur in zijn Ferrari aanrijden om zijn buut op te voeren. Pas 15 jaar is hij, maar staat al jaren in de ton om de leuke anekdotes van ons durpke te vertellen. Theyke kwam als konijnenfokker in de ton. Al 13 keer stond Theyke daar en ook vandaag spetterde hij weer als vanouds. HZIWG (Half Zat Is Weggegooid Geld) gaf ons een kijkje in het verleden, heden en de toekomst van de Sint Hubertse kermis. Fantastische decorstukken die er een mooi afgewerkt stuk van maken. De Vets zaten na een zware wedstrijd in de Tobbe de carnaval door te nemen en de Daltons deden dat aan de bar van het café. Disaronnies hadden weer een mooie compilatie in prachtige outfits en de raad had voor hun prinsenpaar een optic illusion dansje ingestudeerd. Als verrassingsact kwam “Señor Blo-et y hijas” (meneer Vloet is hier) Sjaak Vloet uit Spanje speciaal naar Sint Hubert om ter gelegenheid van 44 jaar de Bokken ons te laten zien hoe de vele wilde verhalen vanuit het Bokkenriek bij hem overkomen. Samen met zijn vijf dochters (CV de Knapste) die hem ondersteunden met een mooie Spaanse dans was ook dit een geweldig optreden. 

Tijdens de pronkzitting zijn Grad en Grada onthuld: Henry en Mirjam Peters - van de Vollenberg. Zij zijn in de onecht verbonden en zullen ons op carnavalsmaandag voor gaan tijdens de boerenbruiloft.

Vele reacties: geweldige pronkzitting, schitterend, ik heb genoten! Prins Gerard, prinses Dinie, Adjudant Theo, Hofdame Gonny, nar Marco en nar Dennis hebben genoten van een prachtige pronkzitting. Geweldige afwisseling tussen dans, muziek, cabaret. Op een schitterend podium en sfeervolle decors kwamen de stukken heel mooi uit. Net als andere jaren hebben we dit weer op DVD vast laten leggen. Meer dan vier en half uur beeldmateriaal is hier van gemaakt door een professioneel filmbedrijf die met drie camera’s gefilmd hebben. Bovendien is gefilmd met breedbeeldcamera’s zodat alles nog mooier is vastgelegd. Hierdoor zijn drie prachtige DVD’s gemaakt waar alle optredens nog eens haarfijn teruggekeken kunnen worden. Helemaal menu gestuurd en ondertiteld zodat u de stukken snel kunt opzoeken. 

Geniet na van deze prachtige optredens. U kunt deze drie DVD’s voor € 12,50 bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We hebben een beperkt aantal kopieën gemaakt dus wees er snel bij want op is op.