Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill heeft ook dit jaar weer een bomvol programma rond carnaval 2016. Dit vanaf donderdagavond 4 februari tot en met de sluiting van dit carnavalsseizoen op dinsdagavond 9 februari. Gedurende deze 6 dagen is er voor iedereen wel wat te vinden, van jong tot oud en van muziek- en dansliefhebber tot feestneus en genieter van show en buuts.

Buutavonden
Zoals ieder jaar beloven ook deze keer de Show en Buutavonden op donderdag 4 en vrijdag 5 februari weer super gezellige en humoristische avonden te worden. Dat kan ook bijna niet anders, gezien de vele bekende namen die er op het podium staan waaronder diverse kampioenen. Want wat dacht u van de tonpraters Andy Marcelissen, Boy Jansen, Rob Scheepers, Dirk Kouwenberg, Hans Verbaarschot en Jorlan Manders. Voor donderdagavond 4 februari zijn nog kaartjes beschikbaar, vrijdag5 februari is volledig uitverkocht. Kaartjes zijn a 13,00 euro verkrijgbaar bij ’t Lagerhuis.

Qmusic the party
Op carnavalszaterdag 6 februari is het in ’t Lagerhuis tijd voor Qmusic. Deze avond gaan de deuren om 21.00 uur open en brengt Qmusic in area 1 The Party met het foute uur. In area 2 is DJ Stiek en Civilian te vinden met hardstyle. Kaartjes kosten in de voorverkoop 7,50 euro en aan de kassa, mits beschikbaar 10,00 euro. Minimum leeftijd 16 jaar.

Heavy Hoempa, Dj’s, Dansado en de feestneger
Zondag 7 februari gaat in ’t Lagerhuis het feest door vanaf 15.30 uur met de prijsuitreiking van de grote carnavalsoptocht van ’t Gèrmelaand. Hierbij zullen Heavy Hoempa en Dj’s de feestvreugde verhogen. Vanaf 20.00 uur staan op het podium in ’t Lagerhuis Dj’s & Dansado en de Feestneger. Zij zullen die avond ongetwijfeld een groot feest bouwen wat tot laat die avond zal duren.

Boerenbal, Kennèh, Kinderdiscoshow en Dj’s Benzel en Stiek
De boerenbruiloft van Ties en Anna wordt ook dit jaar weer gevierd in ’t Lagerhuis. Dit alles op maandag 8 februari vanaf 12.00 uur. De muzikale omlijsting is in handen van Kennèh en ook is er om 17.00 uur een boerenbuffet. Reserveren voor dit buffet kan een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om 17.30 uur start de Feest-DJ met een kinderdiscoshow en deze gaat om 21.00 uur over in een Boeruhh after party met de Millse Dj’s Benzel en Stiek. Tijdens deze dag is ’t Lagerhuis uiteraard ook dweilhalte.

Grote Meneer Pomshow en Heren van...
De laatste dag van carnaval gaan in ’t Lagerhuis nog even alle remmen los. Om 17.30 uur start op dinsdag 9 februari voor alle kinderen en hun ouders de Grote Meneer Pomshow. Om 20.00 uur staan de Heren van... er op het podium. Dit is een allround coverband en zij zullen carnaval 2016 met een fantastisch feest af gaan sluiten.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in ’t Lagerhuis in Mill?
Zie hun Facebookpagina of de website www.lagerhuismill.nl.