De grote optocht van ‘t Germelaand 2016 vindt zoals jaren gebruikelijk, plaats op carnavalszondag 7 februari. Om 14.11 uur start deze vanaf de Leeuwerikstraat.

Uiteraard zijn er weer diverse categorieën namelijk:

  • Gemotoriseerde deelnemers.
  • Ongemotoriseerde deelnemers.
  • Individueel is van 1 tot en met 4 personen.
  • Buitendorpse deelnemers

Zoals bekend, is dit jaar de laatste gemotoriseerde optocht. Vanaf 2017 is het dus alleen maar mogelijk om ongemotoriseerd aan de Millse optocht deel te nemen. Stichting Carnaval Mill is van mening dat de kwaliteit geoptimaliseerd wordt en dat dit ten goede komt aan de gezelligheid en de sfeer van de optocht.

Mocht u interesse hebben om nog deel te nemen aan deze optocht dan kunt u zich aanmelden door op de website www.germelaand.nl het deelname formulier te downloaden. Dit kunt u inleveren bij Buitengewoon Kadoo aan de Hoogstraat te Mill. U ontvangt dan tegen contante betaling uw startnummer.

De prijsuitreiking voor ongemotoriseerde deelnemers en individuelen is komende zondag omstreeks 17.00 uur bij café Royal aan de Kerkstaat te Mill. Voor de gemotoriseerde en buitendorpse deelnemers is de prijsuitreiking rond 18.00 uur bij ’t Lagerhuis aan de Beerseweg.

Stichting Carnaval Mill hoopt weer op veel deelnemers en toeschouwers.