Het is nog steeds mogelijk om namen door te geven van inwoners uit Mill die u graag als nieuw prinsenpaar in het carnavalsseizoen 2016 - 2017 in ’t Gèrmelaand zou zien.

De speciale commissie heeft al een flink aantal namen doorgekregen, maar ook uw suggesties zijn uiteraard nog steeds welkom. Hierbij gaat het er dus niet om wie u denkt dat het nieuwe prinsenpaar zal zijn wat op zaterdag 12 november zal verschijnen, maar wie u graag als nieuwe heersers zou zien. Mail uw kandidaten dus z.s.m. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en reserveer ook alvast 12 november in uw agenda, zodat u zeker aanwezig bent bij de verschijning van wellicht wel uw meest favoriete prinsenpaar.

Hoe het werkt?

Binnen Stichting Carnaval Mill is een speciale (geheime)commissie actief onder de naam PrinsenKeuzeCommissie (PKZ). In deze commissie hebben Anke en Jeroen v.d. Heuvel, Judith van Mil en Emil Minten zitting. Zij vormen ook de begeleidingscommissie tijdens de voorbereidingen tot de verschijning van dit nieuwe prinsenpaar. Ook de voorzitter van SCM ’t Gèrmelaand zit meestal in de PKZ net als het meest recente prinsenpaar, dit jaar Kristel en Jan Beelen. Maar ook worden vaak actieve carnavalsvierders van buiten de ex-prinsenclub uitgenodigd aan te schuiven.

Tijdens een speciale (geheime) bijeenkomst worden alle geopperde kandidaat prinsenparen bekeken. Elk lid van de PKZ noteert individueel 10 namen van kandidaat prinsenparen en vervolgens worden alle genoteerde namen verzameld. De binnen de PKZ 10 meest genoemde namen vormen vervolgens de 10 kandidaat prinsenparen voor de volgende stemmingsronde. Daarna maakt elk lid van de PKZ van deze 10 kandidaat prinsenparen een eigen favoriete top 10. Het paar met de meeste stemmen kan als eerste een telefoontje verwachten van de begeleidingscommissie met de bekende vraag: “Willen jullie het nieuwe prinsenpaar van ’t Gèrmelaand worden?”

Kortom, hebt u een voorkeur voor een bepaald stel wat u graag als prinsenpaar 2016 - 2017 zou zien? Schroom niet en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..