Naar het zich laat aanzien is de vacature voor het nieuwe Prinsenpaar van Ut Gèrmelaand inmiddels ingevuld. Het is de bedoeling dat de identiteit van dit paar tot 12 November geheim blijft.

Alhoewel... er is in UtGèrmelaand een groepje actievelingen bezig onder de naam SPEURDERS@GERMELAAND. Zij gaan er alles aan doen om achter de identiteit van dit nieuwe Prinsenpaar te komen. En daar kan men wel wat hulp bij gebruiken.

Dus een oproep van de speurders aan alle inwoners van ut Gèrmelaand en omgeving, die denken iets te weten over het nieuwe Prinsenpaar. Graag alle tips en weetjes, doorgeven via Facebook of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vergeet niet straks naar de uitzendingen van de Lokale Omroep te luisteren, want tijdens de uitzendingen is het ook nog mogelijk om eventuele tips aan de speurders door te geven.

Deze week zullen de speurders@gèrmelaand een eerste poll online zetten. Deze is te vinden op www.germelaand.nl of volg ze op Facebook.