Het speuren naar het 55ste prinsenpaar van de Verkuskoppe is in volle gang. De eerste cryptische omschrijving voor het prinsenpaar is “Zij brengen de stemming er in!” en heeft de geruchtenstroom flink aangewakkerd.

Want wie oh wie gaan op 12 november Prins Marc d’n twedde en Prinses Daniëlle opvolgen? En wie gaat de plaats van nar Cas innemen?

Verschillende namen worden reeds genoemd. De meningen zijn nog erg verdeeld. Om de speurders een beetje op weg te helpen in de zoektocht naar de nieuwe prins heeft de prinsencommissie het afgelopen weekend verschillende tuinen opgesierd met een prinsensteek. “woontiehier?” is nu de vraag. En in het doorgaans zo rustige Langenboom is het nu opvallend druk op straat. De potentiële prinsenparen worden nauwlettend in de gaten gehouden door verschillende speurders. Elke verplaatsing, bezorgdienst en afwijkende werktijd wordt zorgvuldig geobserveerd en genoteerd. Daarnaast worden de moderne communicatiemiddelen veelvuldig ingezet. Niet alleen om speurstrategieën te optimaliseren maar ook om de concurrentspeurders te misleiden...

Rondom de identiteit van de nieuwe narrin of nar is het tot nu toe nog vrij stil geweest. De eerste cryptische omschrijving voor de narrin of nar luidt: “Wij doen het samen”. Speurders, succes!

De komende weken zullen er steeds meer aanwijzingen bekend worden gemaakt die zullen helpen bij de zoektocht naar het jubileumprinsenpaar en de nieuwe narrin of nar. Wil je met de buurt, je vrienden, familie of ander samengesteld observatieteam meedoen aan het speurspel voorafgaand aan en tijdens het prinsenbal van 12 november? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Denk jij te weten wie het nieuwe prinsenpaar wordt? Breng dan je stem uit op www.langenboom.eu.

Denk jij te weten wie de nieuwe narrin of nar wordt? Breng dan je stem uit op www.verkuskoppe.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in De Neije Krant, op inmill.nl, langenboom.eu, verkuskoppe.nl en via Facebook.