Het nieuwe Langenboomse prinsenpaar kan niet veel langer wachten. Het carnavalsseizoen kan wat hen betreft gaan beginnen. Gelukkig is het dan ook bijna zover.

Aanstaande zaterdag vindt vanaf 20.30 uur het prinsenbal plaats bij café D’n Bens. De prinsencommissie is druk bezig geweest met de voorbereidingen van deze avond. Er zal gestart worden met een quiz waarin ook het 55-jarig jubileum van CV de Verkuskoppe een rol zal spelen. Diverse groepen hebben zich inmiddels al aangemeld en mocht je met je vriendengroep of buurtschap ook deel willen nemen aan het spel dan kun je je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na het afscheid van prins Marc d’n twedde, prinses Daniëlle en hun nar Cas zal om 22.41 uur het 55e prinsenpaar van CV de Verkuskoppe onthuld gaan worden. Aansluitend is er dan nog een feestavond, waarop de voetjes van de vloer kunnen. Het belooft een gezellige avond te worden!

Mocht je voor die tijd nog willen gaan speuren, dan zullen de volgende aanwijzingen daar zeker wel bij kunnen helpen:

De vierde cryptische omschrijving voor het nieuwe prinsenpaar is: Even veranderen, ja of nee
De vierde aanwijzing voor de nieuwe narrin of nar is: Als ik jou was

Tevens adviseert de prinsencommissie alle speurders om ogen en oren goed open te houden! Let op voor tunnelvisie. Twee plus één is drie maar blauw plus geel maakt dit keer geen groen.

De laatste aanwijzingen zullen zaterdag tijdens de derde uitzending van de Langenboomse speurders bekend gemaakt gaan worden. Deze uitzending is van 16.00 uur tot 17.00 uur te beluisteren en te bekijken via de LOM.

Speurders, zet ‘m op!

Denk jij te weten wie het nieuwe prinsenpaar wordt? Breng dan je stem uit op www.langenboom.eu.

Denk jij te weten wie de nieuwe narrin of nar wordt? Breng dan je stem uit op www.verkuskoppe.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in De Neije Krant, op inmill.nl, langenboom.eu, verkuskoppe.nl en via Facebook.