Foto: Cockie Kremers

Alle belangstellenden die dit carnavalsseizoen naar de pronkzittingen in ’t Gèrmelaand willen, doen er goed aan komende dinsdag de kaartverkoop niet te vergeten. Deze kaartverkoop start dinsdag 27 december om 19.00 uur in café de Winkel aan de Hoogstraat 3 in Mill.

De deuren gaan om 18.00 uur open. Per persoon zijn er 6 kaartjes verkrijgbaar en deze kosten 12,50 euro per stuk.

Pronkzittingen

De pronkzittingen worden dit carnavalsseizoen gehouden op zaterdag 28 januari, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari. Deze beginnen om klokslag 20.00 uur en dat in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Optredens

Dit jaar op het podium tijdens de pronkzittingen o.a. Heddekkes, Bravro's, Jut en Jul, WAD, Ex prinsen, Bent zonder Vent, Duk zat, Germills, Germerinnekes en Elfkes. Ook zal Maarten van Tienen weer in de ton stappen en is de carnavalsschlager 2017 van Brabants Bont uiteraard te horen. De presentatie is in handen van Jeroen v.d. Heuvel, licht en geluid zal Jack Roijendijk verzorgen en café de Winkel is dit jaar verantwoordelijk voor de horeca.

Seniorenzitting

Dit jaar is er voor het eerst ook de mogelijkheid om kaartjes voor de Seniorenzitting te kopen bij de voorverkoop. Bij de Seniorenzitting zijn er in tegenstelling tot de avondzittingen geen stoelnummers, men kan dus gaan zitten waar men wil. De kosten voor de Seniorenzitting zijn € 7,50 p.p. De seniorenzitting heeft een aangepast programma en zal worden gehouden op zondagmiddag 29 januari van 13.00 tot 17.00 uur. Ook dat in de Theaterzaal van Myllesweerd. Na 27 december zijn de kaarten voor de Seniorenmiddag te verkrijgen aan de balie bij Myllesweerd en bij de senioren hobby club.

Latere verkoop

Geen tijd om 27 december naar de voorverkoop te gaan? Dan kan men vanaf 28 december voor de kaartjes van de avondzittingen terecht bij Francy Coppens en Ad Heijs aan de Wanroijseweg 22a in Mill. Tel 06 - 20 82 88 08.

Meer weten over carnaval in Mill?

Volg ze op Twitter, like de Facebookpagina of zie www.germelaand.nl.