Foto: Cockie Kremers

De pronkzittingen van ’t Gèrmelaand worden dit carnavalsseizoen gehouden op zaterdag 28 januari, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari. Deze beginnen om klokslag 20.00 uur en dat in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd.

De zitting voor Senioren staat op zondagmiddag 29 januari op het programma. Dit van 13.00 uur tot 17.00 uur en ook dat in Myllesweerd.

Optredens

Dit jaar op het podium tijdens de pronkzittingen o.a. Heddekkes, Bravro's, Jut en Jul, WAD, Ex prinsen, Bent zonder Vent, Duk zat, Germills, Germerinnekes en Elfkes. Ook zal Maarten van Tienen weer in de ton stappen en is de carnavalsschlager 2017 van Brabants Bont uiteraard te horen. De presentatie is in handen van Jeroen v.d. Heuvel, licht en geluid zal Jack Roijendijk verzorgen en café de Winkel is dit jaar verantwoordelijk voor de horeca.

Kaartverkoop

Na de voorverkoop (dinsdag 27 december 19.00 uur café de Winkel Hoogstraat 3 Mill) zijn kaartjes voor de avondzittingen a 12,50 euro af te halen bij Francy Coppens en Ad Heijs. Dat aan de Wanroijseweg 22a in Mill. Tel 06 - 20 82 88 08. Na de voorverkoop zijn kaartjes voor de Seniorenmiddag te koop aan de balie bij Myllesweerd en bij de senioren hobby club. Deze kosten 7,50 euro, maar let op, de Seniorenmiddag heeft een aangepast programma. Dus niet alle acts van de avondzittingen zijn op deze Seniorenmiddag te zien.

Meer weten over carnaval in Mill? Volg ze op Twitter, like de Facebookpagina of zie www.germelaand.nl.