Dit heeft prins Mark d’n urste wel heel erg letterlijk opgenomen. Zo raakte hij de afgelopen weken niet alleen zijn scepter maar ook zijn steek en cape kwijt. Of dit volgens traditie met een doos frikadellen en een kratje bier weer goed is gekomen? Of toch: “effe anders”?

Tijdens de druk bezochte prinsenreceptie, op 10 december jl. in café - zaal Difference, werden prins Mark d’n urste en prinses Linda hieraan fijntjes herinnerd. Daarnaast bleken de belevenissen van adjudant Harm Nibbeling, hofdame Agnes Litjens en nar Rik Toonen voldoende gesprekstof te leveren voor een gezellige avond, met vooral veel humor.
Reden genoeg om net als het prinsenpaar en hun gevolg tijdens het carnavalsgebeuren in Sint Hubert te “blieve plekke”.
De volgende gelegenheid daarvoor zullen, na de feestdagen en jaarwisseling, de pronkzittingen van c.v. de Bokken zijn. Deze worden gehouden op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari 2017 in de Jachthoorn. Samen met de deelnemers is de pronkzittingcommissie aan de slag om een gevarieerd programma samen te stellen waarin cabaret, zang, dans, toneel en buut niet zullen ontbreken. Geheel volgens traditie of toch: “effe anders”?
Op de vrijdagavond zal het boerenbruidspaar van c.v. de Bokken te voorschijn komen terwijl de zaterdagavond afgesloten zal worden middels een “after party” met medewerking van de “Pick Up Club”. Beide avonden beginnen om 19.30 uur!
De voorverkoop van de entreekaarten (€ 10,- p.p.) zal plaatsvinden op: woensdag 4 januari 2017 vanaf 20.00 uur in de Jachthoorn.

Entreekaarten kunnen ook per mail besteld- en tijdens de voorverkoop opgehaald worden. Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ouderen en leden van de K.B.O. kunnen vanaf 4 januari 2017 entreekaarten voor de vrijdagavond (€ 5,- p.p.) bestellen en afhalen bij Gonny Peeters (Jachthoornstraat 16).

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2017.

Met vriendelijke groet,
pronkzittingcommissie c.v. de Bokken