De boerenbruiloftcommissie is alweer volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe boerenbruidspaar van CV de Klotstèkers.

Het afgelopen jaar waren dit Piet en Wies Robben, oftewel;

Piet van Jan Robben en Marie van Keijsteren uut ut Wanroij’s Broek in Hops
&
Wies van Thij Hendriks en Siena Weerts van de Pomp

Piet en Wies hebben er in ieder geval erg van genoten.

Ook dit jaar is er weer een paar benaderd, of zijn als boerenpaar de carnaval in willen gaan... en dus in de onecht zullen trouwen op carnavalsdinsdag. De boerenkool is al bijna geoogst en de rijst voor de pap is al onderweg vanuit China. Maar zover is het nog niet...

Het nieuwe boerenpaar wordt op vrijdag 3 februari verwacht, tijdens het 2e pronkzittingsweekend en dan zullen we weten wie het boerenpaar 2017 van het Klottenriek zal zijn. Tot die tijd mogen we weer gaan speuren... wie heeft zijn klompen al mooi gepoetst, haar poffer al klaar gezet?

Evenals voorgaande jaren, komen er weer aanwijzingen. De eerste aanwijzing hebben we al ontvangen van de boerenbruiloftcommissie: ‘Zij ziet deze boer als haar man. Hij is dan ook graag die man!’

Binnenkort zullen er nog meer aanwijzingen bij komen. Deze kunnen jullie dan ook vinden op de Facebookpagina van de Klotstèkers en op Wilbertoord Online.