Ook de krantencommissie van ’t Germelaand is de laatste maanden al heel actief bezig geweest. Elk jaar lukt het hen weer om een prachtige carnavalskrant te maken.

En zoals elk jaar zullen weer verschillende mensen in Mill deze krant rond gaan brengen bij iedereen aan huis. Dat is dit seizoen gepland voor komende zondag 12 februari. Vanaf 11.11 wordt deze krant huis aan huis bij u aangeboden.

De krant zal weer volstaan met leuke, interessante en humoristische verhalen. En uiteraard staan er ook weer heel veel mooie en grappige foto’s in. Ook staat er veel informatie in deze krant over de bleravond, de Mekkeravond, de verschijning van Prins Marco en Prinses Marijke. En ook over de jubilerende Foekepot met hun Prins Mike, Prinses Wies en Narrin Anouk is het een en ander te lezen. Hun proclamaties en lijfspreuken zullen ook in deze fleurige carnavalskrant te vinden zijn. En u kunt meer te weten komen over het kersverse Boerenbruidspaar, Bas en Wendie de Veer en de Jongkers Thomas van Hout en Edo Sprokholt. En verder staat er nog meer interessant nieuws in. Deze krant mag u niet missen.

Uiteraard zullen de bezorgers weer om een vrijwillige bijdrage vragen. Dit geld wordt gebruikt om diverse andere carnavalsactiviteiten te ondersteunen.

Mocht u, om welke reden dan ook, geen krant hebben ontvangen, dan kunt u deze, na komende zondag gratis ophalen bij Shell aan de Schoolstraat, of bij grandcafé ’t Centrum en Cultureel Centrum Myllesweerd, beide aan de Kerkstraat.

De redactie van de carnavalskrant wenst iedereen dan ook veel lees- en kijkplezier toe. En mocht u nog meer willen weten, like dan de Facebookpagina of zie www.germelaand.nl.