Optocht in het Klottenriek. Carnaval 2017 staat alweer bijna voor de deur! De ‘optocht-politie’ is er al weer klaar voor. Op zondag 26 februari wordt dan ook weer de optocht gehouden door het Klottenriek.

Dit jaar gaan Prins Kees, Prinses Leonie en Nar Niek de kar trekken…maar met de optocht sluiten zij de rij! Laten we er met er met z’n allen ‘unne skonne optocht’ van maken.

Heb je een leuk, grappig, origineel idee, voor een wagen, loopgroep, kindergroep, duo of enkeling…aarzel dan niet en geef je op! Aanmelden kan tot en met donderdag 23 februari, bij Heidi Willems.

De Klotstèkers op ziekenbezoek

Zoals elk jaar gebruikelijk is, gaan de hoogheden op bezoek bij Klotstèkers, die door ziekte niet mee carnaval kunnen vieren. Op carnavalszaterdag gaan Prins Kees, Prinses Leonie en Nar Niek, daarom ook aan deze mensen ene bezoekje brengen. Kent u iemand die ziek is en een prinselijk bezoek op prijs stelt, geef dit dan vóór 18 februari door aan Vorst Marcel Fleuren.

Nieuw programma carnavalsmaandag

Wat er allemaal te beleven valt met carnaval in het Klottenriek, kun je lezen in de carnavalskrant of op Wilbertoord Online. Eén dag willen we toch even extra onder de aandacht brengen: maandag 27 februari; NIEUW programma!
Om te beginnen een gezellige seniorenlunch, met tonprater en muziek. Dit alles bij Café-Zaal Amanshof om11.30 uur. Kaartjes voor deze seniorenlunch kosten € 8.50 en zijn ook te koop bij Café-Zaal Amanshof.
Om 14.00 uur begint de jeugdoptocht met aansluitend het kinderbal.
Het bekende koemelken op maandag is gebleven, wel in een vernieuwd jasje. En wel om 17.00 uur het kind-ouder-koemelken. Kinderen kunnen dan samen met hun ouders gaan koemelken.
Vanaf 18.30 uur gaan we kijken wie dit jaar winnaar wordt van het koemelken en daarna een feestavond met dj en feesten we door tot in de late uurtjes!