Café Royal aan de Kerkstraat in Mill is ook tijdens carnaval weer the placet o be. Dat met 4 dagen feest voor jong en oud. Alle dagen is Royal uiteraard gratis toegankelijk.

Zaterdag

In samenwerking met grandcafé ’t Centrum is er op zaterdagavond 25 februari in café Royal aan de Kerkstraat in Mill vanaf 21.00 uur een groots openingsbal. De muziek is in handen van DJ ReSound en te gast zijn prins Marco dun Twedde en prinses Marijke. Toegang gratis.

Zondag

Op carnavalszondag start bij café Royal het feest met het gezamenlijk kijken en zwaaien naar de passerende carnavalsoptocht. Hierna barst het feest los met DJ ReSound en de prijsuitreiking van de optocht. Vanaf 16.30 uur is er ook een speciaal kinderprogramma met Knarf en Koo.
Om 20.00 uur is het in het café tijd voor de Broergondische pollenaise party met DJ Maarten de Groot en het rad van (on)fortuin. Te gast zijn Prins Marco dun Twedde en Prinses Marijke. Toegang gratis.

Maandag

Maandag is dweildag tijdens de carnaval in Mill. Ook Royal is dweilhalte. Om 15.00 uur start er ook het Grosses oktoberfest mit die Grosse Festmacher “Sklingt” (Jos Driessen en Leo Josemanders), Lederhosen en Dirndl wedstrijd (wie is het beste verkleed). Dit alles gaat de hele middag en avond door. Toegang gratis.

Dinsdag

In samenwerking met KBO, Senioren Hobby Centrum, SWOM en SCM is er vanaf 13.00 uur weer de Sfeer van weleer. Zaal open vanaf 12.30 uur. Dat is weer ouderwets dansen, feesten en buurten.
Vanaf 19.00 uur is het tijd voor Frikadellen eten in het café. Un bojjemke leggen voor de laatste uurtjes carnaval 2017. Toegang gratis.

Carnaval

Ineke, Broer en alle medewerkers van café Royal wensen u fantastische carnavalsdagen! Zie voor meer informatie www.caferoyalmill.nl of like de Facebookpagina.