StukTV

Tijdens de jongerenbals in Myllesweerd op zondagavond 26, maandagavond 27 en dinsdagavond 28 februari staat er in Mill heel wat te gebeuren. Speciaal voor jongeren vanaf 1e jaar middelbaar onderwijs zijn er namelijk bijzonder leuke DJ’s geboekt.

Zondagavond Kazkid, maandagavond StukTV en Dinsdagavond DJ Rudi Feral. Deze alcoholvrije feesten zijn voor jongeren vanaf 1e jaar middelbaar onderwijs tot 18 jaar. Er rijden vanuit Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord pendelbussen.

Win

Jeugdcarnaval De Foekepot geeft 2 x 2 Meet & Greets weg met StukTV. Wil je deze Meet & Greet winnen? Het enige wat je hoeft te doen is het betreffende bericht op www.facebook.com/DeFoekepot of www.instagram.com/stichtingcarnavalmill te delen en degene te taggen met wie jij graag deze Meet & Greet zou willen winnen. Wellicht zijn jullie de gelukkige winnaars... Op de avond zelf worden de winnaars bekend gemaakt, dus zorg dat je er ook bij bent!

Tickets

Heb je nog geen kaartjes voor deze jongerenbals? Haal ze dan op bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De kosten zijn 10,00 euro per avond inclusief 2 consumptiebonnen. Een ticket voor 3 dagen kost 25,00 euro en dat is dan inclusief 6 consumptiebonnen. Een retourticket voor de pendelbus kost 2,00 euro en ook die haal je bij Myllesweerd.