Op de 11e van de 11e zal er weer een nieuw Prinsenpaar tevoorschijn worden getoverd in ons Bokkenriek. Dat gebeurt dit jaar op een andere manier dan de voorgaande jaren, dus zorg dat je erbij bent!

Net als voorgaande jaren wordt de Carnavalsschlager van Carnaval 2018 gekozen. Iedereen kan zich dus gewoon opgeven met een schlager. Dit kan bij het secretariaat van de bokken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Los hiervan zijn bij 11 huizen in Sint Hubert borden geplaatst. Een bord met de tekst “Kandidaat-Prinsenpaar”. Bij deze 11 kandidaten zit het echte Prinsenpaar! Iedereen kan dus al beginnen met het bedenken wie uiteindelijk het Bokkenriek mag gaan regeren. De Prinsencommissie maakt het Oh Oh Zeuven dit jaar stukken gemakkelijker! Benieuwd of zij het echte Prinsenpaar al voor de 11e van de 11e kunnen onthullen... In ieder geval wensen we hun heel veel succes.

Inmiddels zijn de eerste twee cryptische omschrijving bekend gemaakt. Deze luiden als volgt:

  1. Ze doen het best goed.
  2. Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken.

Houd de webpagina en facebookpagina van CV de bokken en de krant in de gaten om op de hoogte te blijven van alle cryptische omschrijvingen die nog volgen.

Elke week zal voorlopig een Prinsenpaar afvallen, waarna er op de Prinsenavond nog 5 Prinsenparen over blijven. Middels een quiz zal uit deze 5 stellen, na een spannende strijd, het echte Prinsenpaar 2017-2018 worden onthuld. Kom dus op tijd naar onze Bokkenstal, graag met vriendengroep, elftal, buurt, familie om je (misschien wel winnende) schlager te zingen, en natuurlijk om live mee te maken wie de komende Carnaval de baas van het Bokkenriek gaat worden. Ook iedereen die niet kan of wil zingen, is natuurlijk heel welkom om alles als toeschouwer mee te maken. Graag tot dan!