Het carnavalsseizoen staat weer op het punt van beginnen. En de allereerste vraag die mensen stellen is, wie wordt het Nieuwe Prinsenpaar van Ut Gèrmelaand?

Dat gaan we dus meemaken op zaterdag de Elfde van de Elfde in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill. Elk jaar weer een spannend moment. Hebben de speurders goed hun best gedaan en hebben ze het 60e Prinsenpaar gevonden? Of komen ze weer, zoals vorig jaar, voor een complete verrassing te staan? We zullen het allemaal zeker weten op zaterdag 11-11 rond de klok van 11.11 uur. Zorg dat je bij dit spektakel aanwezig kan zijn.

Er is inmiddels al een eerste aanwijzing en dat is: Zij heeft er niets mee, en dat had hij kunnen weten. Als je denkt te weten op welk Prinsenpaar dit van toepassing kan zijn, stuur dan je tips naar onze speurders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of hun Facebookpagina: Speurders Germelaand.

Maar de avond begint eerst met de verkiezing van de Carnavalsschlager van Ut Gèrmelaand middels een Blèravond. Hieraan nemen weer diverse groepen deel. Velen zijn ook al heel enthousiast met de voorbereidingen begonnen.

Je kunt uiteraard de verkiezing van beste blèrlied winnen, maar er zijn meerdere prijzen beschikbaar. De winnaar kan maar liefst voor 150 Euro aan consumptiebonnen winnen. En er zijn andere prijzen te winnen.

Dus er zijn diverse redenen om je aan te melden als deelnemer van deze Blèravond. Hiervoor kan je je aanmelden via de mail bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je nog meer info willen, dan kan je contact opnemen met Henriette Hendriks Straatman, telefoon 06 38933716.

Verder kan je ook kijken op onze website: www.germelaand.nl of volg ons op Facebook (SCM ut Germelaand) en Instagram (Stichting Carnaval Mill).

Stichting Carnaval Mill hoopt op vele deelnemers en vele bezoekers, van deze altijd weer geweldig leuke avond.