Het feestweekend ter ere van het 55-jarig jubileum van CV De Verkuskoppe was een groot succes. Heel Langenboom en omstreken is nog aan het nagenieten van alle festiviteiten en gezelligheid. Waar een klein dorp groot in kan zijn!

Voor Prins Erik, Prinses Maidy en Nar Max was dit hun laatste feest als heersers van het Verkuskopperiek want binnenkort zullen zij officieel aftreden. Op zaterdag 11 november zal het nieuwe prinsenpaar en de nieuwe nar of narrin verschijnen. Met het vrijgeven van de eerste cryptische omschrijving ‘Ze zijn geschikt!’ zo vlak voor het jubileumweekend werd het speuren naar het 56ste prinsenpaar van de Verkuskoppe meteen in volle gang gezet en is de geruchtenstroom flink aangewakkerd.

Verschillende namen worden reeds genoemd. De meningen zijn echter nog erg verdeeld. Om de speurders de komende week een beetje op weg te helpen in de zoektocht naar de nieuwe prins zal de prinsencommissie verschillende tuinen opsieren met een prinsensteek. De adressen van de potentiële prinsen worden niet meteen bekend gemaakt; het is aan de speurders om hun lijstje met kandidaten zo snel mogelijk te vullen.

Rondom de identiteit van de nieuwe narrin of nar is het tot nu toe nog stil geweest maar daar zal snel verandering in komen. De eerste cryptische omschrijving voor de narrin of nar zullen we wel al prijsgeven. Deze luidt namelijk als volgt: ‘Wennen is niet nodig.’.

Speurders, succes!

De komende weken zullen er steeds meer aanwijzingen bekend worden gemaakt die zullen helpen bij de zoektocht naar het prinsenpaar en de nieuwe narrin of nar. Wil je met de buurt, je vrienden, familie of ander samengesteld speurteam meedoen aan het speurspel voorafgaand aan en tijdens het prinsenbal van 11 november? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Denk jij te weten wie het nieuwe prinsenpaar en/of de nieuwe narrin of nar wordt? Breng dan vanaf woensdag 18 oktober je stem uit op www.verkuskoppe.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram (@verkuskoppe).

Wordt vervolgd...