Wie worden de hoogheden in het jubileumjaar bij de Klotstèkers? Mark Janssen van de prinsencommissie, gooide een balletje op.

Nu zijn de prinsenspeurders aan slag. Weten zij een ‘Hole-in-One’ te scoren dit jaar? De vlaggetjes worden ‘geplant’ in Wilbertoord bij kandidaat prinsenpaar en nar / narrin.

Enkele weken geleden kregen de speurders de eerste aanwijzingen voor de nieuwe hoogheden. Wie zijn de opvolgers van Prins Kees, Prinses Leonie en Nar Niek? Die speuren dan ook heel graag mee, spannend voor wie zij de adjudanten zullen zijn dit jaar.

Tijdens de radio-uitzending van de Lokale Omroep Mill afgelopen zaterdag zijn de nieuwe aanwijzingen bekend gemaakt. Even op een rijtje, zodat iedereen goed mee kan denken.

Voor het prinsenpaar:

  1. ‘Met het heft in handen zal hij regeren over het Klottenriek’
  2. ‘Ze hebben ook bij de buren het klappen van de zweep leren kennen’

En voor de nar / narrin:

  1. ‘Het is een jongen of een meisje? Toch klopt er iets niet!
  2. ‘Deze snelheidsduivel is goed ingeburgerd’

Met enkele verdachten op het oog, gaan de speurders verder brainstormen. Een goede aanwijzing hebben ze nog zeker nodig. Hulp van anderen kunnen ze dan ook goed gebruiken. Dus hoor of zie je iets verdachts, neem dan contact op met één van de speurders.
Natuurlijk kun je ook reageren op de Facebookpagina van de Klotstèkers.

Op zaterdag 4 en 11 november tussen 18.00 - 19.00 uur is er weer een radio-uitzending bij de Lokale Omroep Mill, met de speurders van het Klottenriek. Dan worden er weer nieuwe aanwijzingen bekend gemaakt en zullen we kijken of de speurders, met hulp van de luisteraars, het balletje goed weten te raken.