Aanstaande zaterdag 11 november rond de klok van 23.11 uur, zullen we weten wie de nieuwe hoogheden zijn van het Klottenriek.

Wie zal er uit het prinsenboek stappen en worden de jubileumhoogheden? De spanning stijgt... voor de nieuwe heersers! Zullen de speurders ze weten te ontmaskeren?

Enkele weken geleden heeft de prinsencommissie ‘een balletje opgegooid’, door aanwijzingen te geven voor de nieuwe hoogheden.
Nu zijn de speurders aan slag. Met de aanwijzingen op zak, zijn ze dan ook de afgelopen zaterdagen weer op pad geweest... weten zij een ‘hole-in-one’ te scoren?
De aanwijzingen voor het prinsenpaar;

  • ‘Met het heft in handen zal hij regeren over het Klottenriek’
  • ‘Ze hebben ook bij de buren het klappen van de zweep leren kennen’

Ook voor de nar of narrin heeft de prinsencommissie weer aanwijzingen gegeven;

  • ‘Het is een jongen of een meisje? Toch klopt er iets niet’
  • ‘Deze snelheidsduivel is goed ingeburgerd’

Maar hebben de speurders wel op de juiste plaats de vlaggetjes gezet?

Zaterdag 11 november, krijgen de speurders de laatste aanwijzingen voor het prinsenpaar en de nar / narrin. Komen ze daar verder mee?
Wil je weten wat de aanwijzingen zijn, luister dan van 18.00 – 19.00 uur naar de Lokale Omroep Mill.
En zoals vorige keren…zie je iets verdachts, heb je een goede tip…neem dan contact op met de speurders of plaats een berichtje op de Facebookpagina van de Klotstèkers.

We beginnen die avond met het zingen van de schlagers.
Wil je nog mee doen? Je kunt je nog aanmelden tot donderdag 9 november, neem dan contact op met Marco en Angelique Teunissen en maak kan op mooie prijzen.

Natuurlijk nemen de we die avond ook op ludieke wijze afscheid van Prins Kees, Prinses Leonie en Nar Niek en Juliët. Voor hun slaat de laatste bladzijde van het prinsenboek dicht. Het was een feesie met Prins Keesie!
Ze gaan hun carnavalsjaar nog eens dunnetjes over doen, als adjudanten van de nieuwe hoogheden.

Het beloofd weer een gezellige avond te worden. Wil je er bij zijn, kom dan vanaf 20.00 uur naar Amanshof in Wilbertoord!