Foto: Mirjam Peters

Op zaterdagavond 11 november is om 23:11 uur in een volle zaal in de Difference het nieuwe prinsenpaar van het Bokkenriek uitgekomen. Han en Annemieke Lavrijssen zijn de nieuwe heersers en hebben het stokje overgenomen van ex prins Mark en ex prinses Linda.

De avond begon om 20.00 uur. Er werden verschillende schlagers ten gehore gebracht, en ook werden er verschillende afvalspellen gespeeld tussen de vijf kandidaat prinsenparen. Ook moesten we die avond afscheid nemen van prins Mark, prinses Linda, adjudant Harm, hofdame Agnes en nar Rik. Wij bedanken hun voor het super jaar dat we met z’n alle hebben gehad.

In de pauze presenteerde CV Schup en Schoeffel hun nieuwe dans in hoog tempo. Toen was het tijd voor de prijsuitreiking van de schlagers. Wederom heeft "de selectie" de titel weten te veroveren.

De spanning in de zaal steeg, en toen was het tijd om het nieuwe prinsenpaar te ontmantelen. Prins Han d’n urste en zijn prinses Annemieke kwamen als 46e prinsenpaar tevoorschijn. Zij zullen samen met hun gevolg, adjudant Bram Geurts, hofdame Yvonne Cuppen en narrin Emmy Vermeulen de komende carnaval over het Bokkenriek in Sint Hubert gaan regeren. Hierbij zal hun lijfspreuk zijn: "Efkes gen Dorpsroad of Jeugdbelangen, mar mi ollie unne schonne carnaval anvangen!"

Het prinsenpaar en hun gevolg zal een receptie aangeboden worden op zaterdag 9 december in café zaal Difference. Wij wensen prins Han, prinses Annemieke en hun gevolg dit jaar een supercarnaval toe!

Natuurlijk was ook Oh Oh 7 van de partij. Zij hebben het dit jaar erg lastig gehad met speuren, maar ook dit jaar hebben zij het prinsenpaar weer goed weten te ontmantelen. Knap speurwerk van de gedreven speurders, petje af.

Een van de hoogtepunten in de regeerperiode van prins Han en prinses Annemieke zullen ongetwijfeld de pronkzittingen zijn. Deze zijn dit jaar op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari in het bokkentheater van de Jachthoorn in Sint Hubert. Heb je interesse om mee te doen aan de pronkzittingen, neem dan contact op met de commissie: Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 0485-454784 Mobiel: 06-17854334.