Foto: CV de Verkuskoppe

Op zondag 12 november was het eindelijk zover... de jeugdhoogheden van de Verkuskôpkes in Langenboom zijn bekend geworden. De kriebels in de buik werden meer en meer... want wie zijn het?

Na het dankwoordje door de hoogheden van vorig jaar Prins Sam, Prinses Iris en Narrin Lisanne werden zij afgevoerd en was het tijd om de nieuwe hoogheden tevoorschijn te laten komen.

Rond kwart over vier gingen de lichten uit en het grote spot aan en kwam er een grote doos het podium opgereden... het deksel eraf en daar kwam de Narrin van 2017-2018 tevoorschijn: Neeltje. Maar carnaval is pas compleet met een prins en een prinses. Ook deze werden onthuld... beide verstopt in een varkenspak. Langzaam ging de kop eraf en daar stond het nieuwe jeugdprinsenpaar: Prins Jens en Prinses Daphne.

Na het omkleden en het voorlezen van hun proclamatie zijn zij klaar voor de start van het nieuwe carnavalsseizoen. Hun lijfspreuk voor 2017-2018: “Confetti hier, confetti daar, wij vieren carnaval dit jaar.” Zij hebben er zin in om er een prachtig carnaval van te maken.