Foto: Cockie Kremers

Uiteraard zijn er ook dit carnavalsseizoen weer humoristische, wervelende en zeer gezellige pronkzittingen in Mill. Deze zijn op zaterdagavond 20, vrijdagavond 26 en zaterdagavond 27 januari telkens vanaf 20.00 uur.

De middagzitting zal op zondagmiddag 21 januari vanaf 13.30 uur gehouden worden. Dit alles in de theaterzaal van Myllesweerd.

Optredens

Er zijn optredens van de Ex prinsen, ex prinsessen, Heddekkes, Klien grut, Duk zat, Maarten van Tienen, Wad, Jut en Jul, Bravro’s, Padoem Kwats, Sjors Dollevoet, Germills, de Dansmariekes van de foekepot en Gij en Ik met hun carnavalsschlager 2018. Presentator is Jeroen v.d. Heuvel, licht en geluid zal Jack Roijendijk verzorgen en de horeca is in handen van café Royal.

Voorverkoop

Kaarten voor de zittingen zijn in de voorverkoop te koop op woensdagavond 27 december bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Vanaf 18.00 uur zal de zaal geopend zijn en de verkoop begint stipt om 19.00 uur. De prijs van de kaartjes is 12,50 euro en per persoon kunnen er 6 kaartjes gekocht worden. Ook voor de middagzitting zijn er deze avond kaartjes verkrijgbaar. Deze kosten 7,50 euro.

Resterende kaartjes

Resterende kaartjes van de zittingen zijn na 27 december (zolang de voorraad strekt) te koop bij Francy Coppens aan de Wanroijseweg 22A in Mill, tel. 06-20828808. Maar kaartjes voor de middagzitting zijn ook te koop bij Myllesweerd, het Senioren Hobby Centrum, bij Hans van Baal, bij Anneke Punt en Marietje vd Elzen. Overigens zijn op de middagzitting kaartjes niet op stoelnummer te reserveren, men kan dus gaan zitten waar men wil.

Meer

Meer weten over carnaval vierend Mill? Volg ze via social media of check www.germelaand.nl.