Na de gezellige Mekkeravond en na de prachtige verschijning van Prins Cas, Prinses Eline en Nar Bram is het nu tijd voor de volgende activiteit van de Foekepot, het jeugdcarnaval van Mill.

En dat zijn de jeugd pronkzittingen. Dit is in Myllesweerd en wel op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018.

De organisatie is weer druk bezig om dit goed op touw te zetten. Maar daar hebben ze de Millse jeugd wel voor nodig. Dus als je talent hebt om bijvoorbeeld te dansen, of je kan goed zingen, toneelspelen of wie weet ben je een supergoede moppenverteller, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij stellen het podium dan beschikbaar om alleen of met een groep een optreden te verzorgen. Samen met jullie hoopt de organisatie er weer een spectaculaire zitting van te maken met voor elk wat wils.

Bij deze dus een oproep om jezelf of met je groep op te geven. Belangstelling? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit wel voor 15 januari 2018. Vermeld in deze mail, duidelijk de naam en het telefoonnummer van de contactpersoon.

Meer weten over deze en alle andere carnavalsactiviteiten? Check www.germelaand.nl of volg ze via de social media.