De laatste jaren heeft CV de Bokken met enige regelmaat een Superbok gekozen uit het dorp. De keuze die gemaakt werd door CV de Bokken was altijd een goed overwogen keuze.

Deze eenzijdige keuze maakt dat misschien andere ‘Superbokken’ niet in het ‘vizier’ van de carnavalsvereniging komen. Mede daardoor maar ook om ook echt alle Bokken uit Sint Hubert een stem te geven in de keuze voor een Superbok is besloten om dit anders te gaan doen.

U als inwoner uit Sint Hubert kunt vanaf heden uw Superbok bekend maken aan CV de Bokken. De Superbok mag een man of een vrouw zijn die zijn of haar sporen voor Sint Hubert heeft verdiend. U bepaald waarom u hem of haar daar voor in aanmerking wil laten komen.

Hoe?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende informatie:

  • de voor en achternaam van de Superbok
  • de motivatie waarom deze persoon de Superbok moet worden volgens u
  • uw naam en telefoonnummer

Uit alle inzendingen zal CV de Bokken een keuze maken voor de Superbok 2018. Deze zal op de eerste dag van de pronkzitting, op vrijdag 19 januari 2018, bekend worden gemaakt.

Wacht niet, twijfel niet maar stuur uw Superbok 2018 aanbeveling door aan CV de Bokken. De inschrijving voor de Superbok eindigt zondag 7 januari.